Vidámság és remek karácsonyi programok várnak minden nap a Vörösmarty téren! 

A Budapest szívében megrendezésre kerülő adventi vásár méltán vonzza hazai és külföldi vendégek millióit minden évben. Ki tudná elképzelni a teret az adventi időszakban karácsonyfa nélkül? Idén sem kell nélkülöznünk a monumentális karácsonyfát, ami igazi klasszikus karácsonyi színvilágban várja a látogatókat.

Budapest főutcájának tartott Váci utca karácsonyra mindig ünneplőbe öltözik, csodálatos fényeivel, építészeti különlegességeivel már önmagában is lenyűgöző, ám amikor megérkeznek a térre a kézműves és gasztronómiai kiállítók akkor egyszerűen nem lehet betelni vele. Mindenkit magával ragad a vásári forgatag, a karácsonyi hangulat, az ízek, illatok és fények fantasztikus összjátéka.

A tér egyik fő attrakciója a gyerekek nagy kedvence a kisvasút, amit ingyenesen vehetnek igénybe a látogatók. A csillogó szemű apróságok harsány kacagása, a kisvonat utánozhatatlan hangja mind-mind egy klasszikus karácsonyi hangulat elmaradhatatlan kelléke. De a Kicsiket várja még egy remek kézműves játszóház is, ahol szintén garantált a szórakozás.

A helyszíni programokról, valamint a kiállítókról további információt talál  folyamatosan frissülő facebook és instagram oldalunkról.