Mindennap vidám, karácsonyi programokkal hangolódjunk az ünnepre!

A Budapest szívében megrendezésre kerülő adventi vásár méltán vonzza hazai és külföldi vendégek millióit minden évben. A város történetével már összeforrt, klasszikus karácsonyi vásár idén is egy monumentális karácsonyfával várja a látogatókat a Vörösmarty tér szívében.

Budapest főutcájának tartott Váci utca karácsonyra mindig ünneplőbe öltözik, csodálatos fényeivel, építészeti különlegességeivel már önmagában is lenyűgöző, ám amikor megérkeznek a térre a kézműves és gasztronómiai kiállítók akkor egyszerűen nem lehet betelni vele. Mindenkit magával ragad a vásári forgatag, a karácsonyi hangulat, az ízek, illatok és fények fantasztikus összjátéka.

Mindegy, hogy valamelyik kézműves kiállítónál vásárol tündéri, szívmelengető karácsonyi ajándékot, vagy egyszerűen csak egy finom forralt bort iszik, az ünnepi készülődés öröme és szépsége már biztos, hogy beköltözik a szívébe.

Az idén a térre érkezőket nem csak a kézműves portékát és a különböző gasztronómiai ínyencségek várják, hanem egy látványában megújult tér, aminek egyik legfigyelemfelkeltőbb pontja a Harisnyaházra kivetítésre kerülő óriás karácsonyfa. A klasszikus zöld-piros színekben játszó szépség láttán alig várjuk, hogy elmerüljünk a vásár forgatagában.

A tér egyik fő attrakciója a gyerekek nagy kedvence a pici mozdony, amit ingyenesen vehetnek igénybe a látogatók. A csillogó szemű apróságok harsány kacagása, a kisvonat utánozhatatlan hangja mind-mind egy klasszikus karácsonyi hangulat elmaradhatatlan kelléke. De a Kicsiket várja még egy remek kézműves játszóház is, ahol szintén garantált a szórakozás.

A helyszíni programokról, valamint a kiállítókról további információt talál  folyamatosan frissülő facebook és instagram oldalunkról.